Szolgáltatások

nyugdijbiztositas

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjbiztosítás egy kifejezetten nyugdíjra specializált életbiztosítási forma. Ezekre a megtakarításokra az állam támogatja az adó-jóváírást évente 130.000 Ft-ig.

252939-P46MAJ-462

Hitelfedezeti védelem

Nagyobb összegű hitel felvétele esetén érdemes megkötni, hiszen ha önhibáján kívül munkaképtelenné válik (pl. baleset esetén), ez a biztosítás segíteni fog, hogy Önnek csak a gyógyulással kelljen foglalkoznia.

Three beautiful young girls on the street take photos

Életbiztosítás

Az életbiztosítások megköthetők takarékoskodási illetve kockázati céllal is (mely akár egy bekövetkezett baleset után is hatalmas segítséget nyújthat a családnak).

Utasbiztosítás

“A nyugodt nyaralás utasbiztosítással kezdődik!” Legyen szó akár téli, akár nyári utazásról, mindig kössünk biztosítást, sosem tudhatjuk mikor fog jól jönni!

egeszsegbiztositas

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosításunk a váratlan események megmentője lehet: minőségi gyógyulás anyagi támogatással. Gyógyulása során nem kell azon stresszelnie, mikor tud visszaállni munkába. 

view-of-operating-room-247786

Balesetbiztosítás

A műtétekkel, fájdalmakkal együtt még az esetek nagy részében jövedelemkieséssel is számolni kell. A kezelések, orvosi ellátások, rehabilitációk költségei viszont nem minden esetben TB-támogatottak, így a költségek a jövedelemkiesés mellett szinte biztosan nőni fognak. Havi pár ezer forintból már köthető baleset biztosítás, mely ezeket a terheket könnyedén leveszi a válláról.

photo-of-couple-sitting-in-the-back-of-car-3021263

Gépjárműbiztosítás

Kösse meg egy helyen közelező gépjármű- illetve CASCO biztosítását a kedvezményes árért! 

lakasbiztositas

Lakásbiztosítás

Ha csak egy biztosítást kellene mondanom, amin sosem szabadna spórolni, akkor ez lenne az. Ha a házon kell valamit javítani, az sajnos sosem olcsó, és ezt zsebből kifizetni nem egyszerű feladat.

"Gyors és hatékony szolgáltatások biztosítási területen."